The.Lampion Nikki.Amsterdam

levertijd: 3- 5 werkdagen

Nieuw

THE.LAMPION is je nieuwe partner tijdens die momenten die het leven zo aangenaam maken! De mooi vormgegeven design lamp biedt drie functionaliteiten: lamp, speaker en (wijn)koeler en is hiermee een graag geziene gast op menig feestje, ontspannen boottripje of heerlijk samenzijn tijdens een diner of in het park.

Multicolor

Warm wit of multicolor, de keuze is aan jou! Voor elke sfeer is wel een kleur te bedenken. Laat de kleuren verspringen op de maat van de muziek, in een rustige fade modus of een kies een enkele kleur. Het gebruik van de Nikki.Amsterdam app of de bijgeleverde remote maakt de bediening zeer eenvoudig!

Speaker

Via bluetooth koppel je je telefoon of ander device zeer eenvoudig aan jouw wannahave. Kies je eigen playlist of favoriete radiostation en geniet van een hoogwaardige sound. Let de music play! Gebruik de Nikki.Amsterdam app om je muziek nog gemakkelijker te streamen.

Connect

Wij houden van verbinden. Creëer nog meer sfeer door verschillende Nikki.Amsterdam producten aan elkaar te koppelen. Zo heb je in elke gewenste hoek hetzelfde geluid en licht. Als dat niet gezellig wordt!

Wijnkoeler

De drankjes heerlijk gekoeld en muziek op de achtergrond. Wat wil je nog meer? De waterproof uitsparing in het midden vul je met ijs(water) en je wannahave is klaar voor gebruik.

Batterijduur

Je wannahave wordt geleverd met een kabel om op te laden. Hierna is het gebruik volledig draadloos en creër je sfeer waar jij dat wilt. In de tuin, op het terras, de boot of in het park!

Lamp

Duurzame Multicolor Led-verlichting met een mooie gelijkmatige verdeling van licht in een kleur naar keuze. Van warm wit naar een meer kleurrijke variant. Creëer de sfeer die jij wilt!

Afmetingen

Small: 25 x 25 x 43 cm (L x B x H)
Medium: 33 x 33 x 57 cm (L x B x H)
Large: 42 x 42 x 72 cm (L x B x H)

Specificaties

Kleur: multicolor
Bluetooth: ja, versie 4.0
bluetooth bereik: 15 meter
streaming opties: Spotify Connect
Radio: geen
Wifi: geen
Waterbestendig: nee
spatwaterdicht: ja
stroomvoorziening: adapter/lichtnet
accuduur: S/ M tot 6 uur, L tot 8 uur
aantal meegeleverde accu's/batterijen: 1
App functies: muziekbediening
Control Through Mobile App: ja
koppelbaar: ja
koptelefoonaansluiting: nee
SD-kaart ingang: nee
powerbank functie: ja
verlichting: ja

Meer details

€ 169.00

+

In dezelfde categorie

< >