Stadler Form ventilator Charly Stand

Op voorraad

802322002881

 | Stadler Form

Nieuw

Functionele ventilator met mooie voet. De Charly Stand past gemakkelijk op de vloer, zo is het niet nodig om plek vrij te maken op de tafel. Met een diameter van 45 cm geeft deze ventilator verkoeling in de hele kamer. Ontworpen door Matti Walker. 

Afmetingen: 45 cm bij 130 cm bij 40 cm

Materiaal: Aluminium

Gewicht: 9,4 kg

Vermogen: 58 Watt

MateriaalRVS en aluminium
OntwerperCarlo Borer

Meer details

€ 229.00

+

In dezelfde categorie

< >
 • € 199.00

  Stoer en functioneel design. Met de Otto breng je naast een krachtige ventilator ook een prachtig design object in je kamer. Ventilator Otto brengt verkoeling wanneer het nodig is en heeft 3 verschillende standen. Het is de eerste ventilator met de hippe houten ring behuizing. Deze bamboo behuizing maakt het een eyecatcher in iedere kamer. De...

 • € 209.00

  Stijlvol en verkoelend tegelijk. De ventilator Q heeft 3 verschillende standen om altijd de gewenste temperatuur in de kamer te creëren. Gemaakt van modern RVS en aluminium. De Q is ontworpen door Carlo Borer.

 • € 209.00

  Prachtig vormgegeven ventilator in stijlvol RVS en aluminium. De ventilator is bevindt zich in het midden van de RVS behuizing, die is vormgegeven als een Q. De drie standen zorgen ervoor dat je altijd de juiste temperatuur kan kiezen. De stoere zwarte kleur maakt het een aanwinst in elke kamer.

 • € 179.00

  Moderne ventilator geïnspireerd door de jet-vliegtuigturbine. De 3 aluminium bladen zorgen er in de hoogste stand voor dat er 3.300 kubieke meter lucht per uur wordt verplaatst. Dit is behoorlijk krachtig voor een relatief kleine ventilator. De ventilator heeft een doorsnede van 35 cm en is van stand te verstellen.

 • € 199.00

  De grote broer van de Charly Little. Dit is de ideale vloerventilator wegens zijn aangename grootte en kracht. De vormgeving is geïnspireerd door de jet-vliegtuigturbine. In de hoogste stand kan de Charly Floor 6.000 kubieke meter lucht per uur verplaatsen. Met de 3 standen kan je altijd je gewenste temperatuur in de kamer creëren. De...