Fatboy Molecube modulaire kast

 | Fatboy

Nieuw

De Molecube (MC2) is een modulaire kast gemaakt met verschillende vakken/kubussen. De vele mogelijkheden maken het mogelijk om een kast te ontwerpen naar je eigen wensen. Zo kan de Molecube gebruikt worden als bijzettafel, dressoir of zelfs als een roomdivider. Het frame is gemaakt van gecoat aluminium en wordt gevuld met planken van HDF of gehard glas. De vakken in de kast zijn op te vullen met de Molecube kastjes om ook spullen buiten het zicht op te bergen. Creëer de kast van je dromen!

Materiaal: aluminium, PA6, gehard-glas/HDF

Afmetingen per kubus: 40 bij 40 bij 40 cm

Meer details

€ 239.95

+

In dezelfde categorie

< >
 • € 599.00

  De stokkenkast van HK Living is een aandachtspunt in iedere kamer. De kast is gemaakt van mahoniehout, metalen verbindingen en de schappen zijn van geverfd MDF. Mooi om te decoreren met verschillende vazen en persoonlijke display items van bijvoorbeeld een vakantie. De kast is momenteel ook beschikbaar als Showroommodel OP = OP

 • € 549.00

  Stoere locker met drie planken. Een ideale opbergkast voor in de woonkamer, gang of slaapkamer! De kast is van mangohout, de deuren van geperst hout en de handvatten van metaal. De locker is vooraf gemonteerd.

 • Aanbieding
  € 599.00 -50% € 299.50

  De stokkenkast van HK Living is een aandachtspunt in iedere kamer. De kast is gemaakt van mahoniehout, metalen verbindingen en de schappen zijn van geverfd MDF. Mooi om te decoreren met verschillende vazen en persoonlijke display items van bijvoorbeeld een vakantie. Dit betreft een showroommodel. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. De kast is...

Andere kochten ook

< >
 • Een handig kastje om in de Fatboy Molecube te plaatsen. De kastjes zijn gemaakt van HDF en bevatten een push-to-open systeem waardoor de kastje gemakkelijk te openen zijn. Met de vele kleuren van de modulaire kast kan je de kast geheel naar wensen samenstellen.