MYOMY carry bag Handbag Rambler Brandy

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

8719075371664

 | MYOMY

Nieuw

Deze MY CARRY BAG Handbag - rambler brandy is één van de duurzame tassen uit de MY CARRY BAG collectie en is in de kleur rambler brandy goed te combineren met jouw hele garderobe. De tas is met iedere outfit te dragen; draag de tas naar werk, kies ervoor om hem overdag voor alle dagelijkse benodigdheden te dragen of neem hem mee naar een chique avond uit. Draag de mooie tas met jouw favoriete zomerjurk voor een perfecte avond op het terras.

Deze prachtige MYOMY do goods tas wordt geleverd in een fraai tasje, die gemaakt is van recyclede materialen. Mooi om te geven, mooi om te krijgen!

Kleur: rambler brandy
Afmetingen: 30 x 25 x 9 cm
Lengte band (verstelbaar en afneembaar): Ca. 115 cm
Materiaal: Prachtig buffelleer met imprint en finish dat op duurzame wijze wordt gelooid door een Gold rated LWG looierij. De strengste en duurzaamste certificering voor leerlooien. Het rambler wash leer is prachtig buffelleer, net als de hunter soorten, alleen heeft het leer een imprint en finish voor een luxe uitstraling. Ook is de look & feel zachter dan die van het ongeprinte hunter leer. Door de finish die is aangebracht is het leer minder kwetsbaar. 
Vakverdeling: Eén groot vak afsluitbaar met rits, twee kleinere steekvakken
Sluiting: Ritssluiting van boven
Fairtrade geproduceerd - Dutch Design by Ramón Middelkoop

Let op: exact zoals jouw tas is er geen ander. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere MY CARRY BAG tas haar eigen karakter. Met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer maakt elke tas tot een uniek fashion item. Het leer van MYOMY do goods producten wordt duurzaam bewerkt door zo min mogelijk gebruik te maken van schadelijke stoffen. Zo kunnen wij veiligheid voor mens en natuur garanderen.

Meer details

€ 179.95

+