Fatboy Edison the Petit + Kerst Cooper Cappie

Nieuw Aanbieding

 | Fatboy

Nieuw

De Edison the Petit van Fatboy is het stoere kleine broertje van de Fatboy lamp Edison the Grand. Met een hoogte van 25 cm kun je deze oplaadbare kunststof lamp makkelijk meenemen naar buiten of waar je ook maar verlichting nodig hebt. Edison The Petit is het mobiele nachtlampje wat altijd ontbrak, de romantische verlichting op het balkon en het functionele lampje op het bureau. Ook de Petit maakt gebruik van LED technology en zorgt voor 24 uur gebruiksgemak.

Breng de kerstsfeer in huis met een vrolijke kerst Cooper Cappie op de Edison the Petit. Deze kerst Cooper Cappies zijn speciaal ontwikkeld voor de Fatboy Edison the Petit. Of je de Cooper Cappie gebruikt als vervanging van de kerstboom of in combinatie met, hij zal overal stralen! Met de speciale Treetopper uitvoering kan je de Edison ook daadwerkelijk het uiterlijk geven van een kerstboom, inclusief piek!

Bij online bestellingen zullen we je verrassen met een kerst Cooper Cappie design. Kom langs in de winkel voor een specifiek design.

Actie: bij aankoop van een Edison the Petit een kerst Cooper Cappie cadeau t.w.v. €14,95

- Afmetingen: Ø 16 x H 25 cm

- Materiaal: Polyethyleen

- 6 uur brandtijd / 4 uur laadtijd

- Lichtintensiteit: low, medium of high

Meer details

€ 79.90

€ 64.95

+

In dezelfde categorie

< >