Producten van het merk Puik

Puik levert Dutch Design accessoires en meubels in essentiële vorm. De producten zijn modern en uitdagend. De ontwerpen zijn vaak gerealiseerd in zachte kleuren en zijn goed te combineren in verschillende stijlen.

 • Duplex is een modulair planken systeem van Puik. De plank zijn met de bovenkant naar boven of beneden op te hangen en meerdere planken sluiten mooi bij elkaar aan. Design op deze manier je eigen planken systeem naar wens.

 • De Bokk van Puik, geïnspireerd door het gym toestel "de bok". Hierdoor is het een erg simpel en neutraal design en past daarom in elk interieur. Een echte eyecatcher. De barkruk is ook verkrijgbaar in een lagere kruk uitvoering.

 • De Puik Tepsi is tot stand gekomen toen er geëxperimenteerd werd met een dienblad op poten. Het resultaat is dit prachtige bijzettafeltje dat dankzij de combinatie van een metalen bovenkant en houten poten een speels en moderne uitstraling heeft.

 • De Octray van Puik is een echte eyecatcher in je interieur. Door het hoekige design valt hij zeker op waar hij ook neergezet wordt. Gebruik de Octray als presentatie blad en zet er de mooiste spullen op, denk aan planten en overige decoratie artikelen.

 • De inspiratie voor de Shunan bijzettafel kwam van het prachtige Shunan bos in China. De vormen en materialen zijn terug te vinden in deze handige bijzettafel. Gebruik de bijzettafel bijvoorbeeld naast de bank om tijdschriften op te bewaren of decoreer het met je favoriete planten.

 • De Bokk van Puik, geïnspireerd door het gym toestel "de bok". Hierdoor is het een erg simpel en neutraal design en past daarom in elk interieur. Een echte eyecatcher.

 • Deze lederen lamp is helemaal hand gemaakt door Puik. Hij is tot stand gekomen door middel van een oude techniek waarbij het leer soepel wordt gemaakt en dan in een mal wordt gelegd zodat het in die vorm kan drogen. Eenmaal droog blijf het leer in deze vorm, zo wordt door Puik deze lederen lamp helemaal met de hand gemaakt.

 • Simpele vormen in combinatie met de natuurlijke producten geven deze klok een geweldige uitstraling. De klok is verkrijgbaar in het naturel en zwart.

 • Een wijnkoeler met een eigentijds en modern design van Puik. De naam zegt het al, het ontwerp van deze wijnkoeler is in de vorm van een hoed. Hij is gemaakt van een materiaal dat EPP heet, dit materiaal blijft erg lang koud en hierdoor blijft uw wijn dus heerlijk koud.

 • Deze verlengsnoer wil gezien worden! De verlengkabel heeft het design van de iconische Nederlandse tulp en zal geschikt zijn in ieder interieur. De verlengkabel is verkrijgbaar 2 mooie kleuren.

 • Een moderne en creatieve manier van je jassen ophangen met deze kapstok van Puik! De kapstok beschikt over drie verschillende haken om de jassen aan te hangen. Bevalt de hoogte niet? geen probleem, de haken zitten op schroefdraad wat over de gehele stam van de kapstok loopt. Draai ze dus gewoon wat hoger of lager tot het precies naar wens is.

 • Deze hanglamp van Puik is ontworpen met de iconische Nederlandse tulp in gedachte. Met een koord lengte van 4 meter kan de Tulight aan bijna ieder plafond gehangen worden. Leuk als enkele lamp of een combinatie van meerdere bij elkaar. 

 • Met de Sico onderzetters van Puik kan je helemaal zelf beslissen hoe je de grootte van de onderzetters in deelt. schuif de vier stukken tegen elkaar om een grote onderzetter te maken voor een grote pan, of schuif ze alle vier van elkaar om meerdere kleine pannen op te zetten. De keuze is aan jou! 

Categorieën

Er zijn geen categorieën
  Categorie
  Home
  Home
  Wonen
  Meubels
  Koken & Tafelen
  Tuin & Terras
  Krukken
  Barkrukken
  Krukjes & Hockers
  Koken & Tafelen
  Tafelpresentatie
  Wijn & Bar
  Meubels
  Krukken
  Tafels
  Garderobe
  Kapstokken
  Tafelpresentatie
  Onderzetters
  Tuin & Terras
  Bloem- & Plantenbakken
  Verlichting
  Hanglamp
  Wanddecoratie
  Wanddecoratie
  Wijn & Bar
  Wijnkoeler
  Wonen
  Klokken
  Garderobe
  Verlichting
  Wanddecoratie
  Decoratie overig
  Tafels
  Bijzettafels
  Kleur
  Prijs