Producten van het merk Puik

Puik levert Dutch Design accessoires en meubels in essentiële vorm. De producten zijn modern en uitdagend. De ontwerpen zijn vaak gerealiseerd in zachte kleuren en zijn goed te combineren in verschillende stijlen.

 • Duplex is een modulair planken systeem van Puik. De plank zijn met de bovenkant naar boven of beneden op te hangen en meerdere planken sluiten mooi bij elkaar aan. Design op deze manier je eigen planken systeem naar wens.

 • De Bokk van Puik, geïnspireerd door het gym toestel "de bok". Hierdoor is het een erg simpel en neutraal design en past daarom in elk interieur. Een echte eyecatcher. De barkruk is ook verkrijgbaar in een lagere kruk uitvoering.

 • Shunan De inspiratie voor de Shunan bijzettafel kwam van het prachtige Shunan bos in China. De vormen en materialen zijn terug te vinden in deze handige bijzettafel. Gebruik de bijzettafel bijvoorbeeld naast de bank om tijdschriften op te bewaren of decoreer het met je favoriete planten.

 • De Bokk van Puik, geïnspireerd door het gym toestel "de bok". Hierdoor is het een erg simpel en neutraal design en past daarom in elk interieur. Een echte eyecatcher.

 • Simpele vormen in combinatie met de natuurlijke producten geven deze klok een geweldige uitstraling. De klok is verkrijgbaar in het naturel en zwart.

 • Een wijnkoeler met een eigentijds en modern design van Puik. De naam zegt het al, het ontwerp van deze wijnkoeler is in de vorm van een hoed. Hij is gemaakt van een materiaal dat EPP heet, dit materiaal blijft erg lang koud en hierdoor blijft uw wijn dus heerlijk koud.

 • Met de Sico onderzetters van Puik kan je helemaal zelf beslissen hoe je de grootte van de onderzetters in deelt. schuif de vier stukken tegen elkaar om een grote onderzetter te maken voor een grote pan, of schuif ze alle vier van elkaar om meerdere kleine pannen op te zetten. De keuze is aan jou! 

Categorieën

Er zijn geen categorieën
  Categorie
  Home
  Home
  Woonaccessoires
  Meubels
  Cadeaus
  Krukken
  Barkrukken
  Krukjes & Hockers
  Cadeaus
  Tafelpresentatie
  Wijn & Bar
  Meubels
  Krukken
  Tafels
  Tafelpresentatie
  Onderzetters
  Wanddecoratie
  Wanddecoratie
  Wijn & Bar
  Wijnkoeler
  Woonaccessoires
  Klokken
  Wanddecoratie
  Tafels
  Bijzettafels
  Kleur
  Prijs