Producten van het merk Design On Stock

Het meubelmerk produceert hoogwaardige meubels in Nederland. De combinaties in kleuren en materialen maken de meubels zo eigentijds. 

Mix & Match met verschillende kussens voor een speels effect op de bank. Kies bijvoorbeeld voor een van de Blosh kussens of de hippe BimBom kruk.

 • De Oo-Two bijzettafel van Design On Stock is niet alleen decoratief maar ook nog eens erg handig. Zo bieden de dubbelen dienbladen genoeg ruimte voor al uw spulletjes en het handvat maakt de Oo-Two makkelijk te verplaatsen. De bijzettafel kan gecustomized worden met een inlay naar keuze.

 • Serveer drankjes en hapjes in stijl met dit mooi ontworpen dienblad van Design on Stock. Niet alleen modieus maar ook nog eens handig met zijn hengsel. Door de combinaties van natuurlijke materialen als hout of kurk met metaal is de Waiter ook nog eens een decoratief object om accessoires op te tonen.

 • Deze handige bijzettafel van Design On Stock is een uitkomst in ieder interieur. Het frame is gemaakt van gestanst staal wat het geheel een stevige en stoere karakter geeft. De inlays zijn verkrijgbaar in het hout of kurk waardoor de bijzettafel een warme natuurlijke uitstraling heeft.                            De Tub is hernoemd naar het design van een...

 • De Design On Stock Mason is een wandplank en wanddecoratie in één. Het wandelement is zowel horizontaal als verticaal aan de muur te monteren. Door te combineren met meerdere wandelementen kan je de gehele muur decoreren met de je favoriete items. De vakken van de wandplank zijn ontworpen dat er boeken, wijnflessen, magazine's, vazen en nog veel meer in...

 • Zachte kruk uit de BimBom collectie. Doort de grootte kan de kruk gerust worden bijgeschoven aan de eettafel als er extra bezoek is.

 • Multifunctionele bijzettafel uit de Koyo collectie. De bijzettafel is zowel staand als liggend te gebruiken, waarbij het bovenblad over de arm van de bank geschoven kan worden. De voorzijde bevat een speels opengewerkt patroon die zich mengt met de inhoud in het vak. Het vak is zeer handig om tijdschriften in te bewaren.

 • Multifunctionele bijzettafel uit de Koyo collectie. De bijzettafel is zowel staand als liggend te gebruiken, waarbij het bovenblad over de zitting van de bank geschoven kan worden. De voorzijde bevat een speels opengewerkt patroon die zich mengt met de inhoud in het vak. Het vak is zeer handig om tijdschriften in te bewaren.

Categorieën

Er zijn geen categorieën
  Categorie
  Home
  Home
  Woonaccessoires
  Meubels
  Cadeaus
  Thema
  Krukken
  Krukjes & Hockers
  Cadeaus
  Dienbladen
  Meubels
  Krukken
  Tafels
  Wanddecoratie
  Wanddecoratie
  Woonaccessoires
  Wanddecoratie
  Tafels
  Bijzettafels
  Kleur
  Prijs