Producten van het merk Brood en plank

Alle planken van Brood&plank worden met de hand gemaakt in Friesland. Elk product is dus uniek. Het zijn planken met een authentiek karakter en een echte 'wow' factor!

Zo is er de Brood&Plank Yfke, een presentatieplank van Europees Eiken in uiterste kwaliteit. Voor een wat ruigere plank is de Brood&Plank Poijke de perfecte kandidaat.

 • Aanbieding

  Deze grote tapasplank is perfect voor een gezellig avondje tapas! Het grote formaat maakt de plank een eyecatcher bij jou op tafel. En zal ook zeker een gespreksonderwerp zijn, onder het genot van de heerlijke tapas. Verkrijgbaar in twee handige maten.

 • Aanbieding

  Deze verfijnde broodplank is zowel geschikt voor het snijden van brood en vlees als het presenteren van lekkere hapjes aan uw gasten. De broodplank heeft een prachtige authentieke uitstraling en zult u niet op iedere hoek van straat tegen komen. De plank is voorzien van een handvat van tuigleer met drukknopen. Twee maten beschikbaar: S en M

 • Aanbieding

  Deze verfijnde broodplank is zowel geschikt voor het snijden van brood en vlees als het presenteren van lekkere hapjes aan uw gasten. De broodplank heeft een prachtige authentieke uitstraling en zult u niet op iedere hoek van straat tegen komen. Twee maten beschikbaar: S en M

  € 39.99 -10% € 35.99

Categorieën

Er zijn geen categorieën
  Categorie
  Home
  Home
  Koken & Tafelen
  Koken & Tafelen
  Snijplanken
  Tafelpresentatie
  Tafelpresentatie
  Kaasplankjes
  Tapas & Sushi
  Prijs