Meraki Roomspray White Tea & Ginger Uitvergroten

Meraki Roomspray White Tea & Ginger

Nieuw Aanbieding

5707644433243

 | Meraki

Nieuw

De White Tea & Ginger roomspray zorgt met de 1-2 sprays met fijne nevel voor een heerlijk ruikend huis. 

inhoud: 100ml

Meer details

€ 18.50

-50%

€ 9.25

+

In dezelfde categorie

< >
 • € 15.00

  Geactiveerd door de luchtstroom vanuit de blower, wordt de heerlijke geur van Patchouli en Eucalyptus door de auto verspreid.  Geniet van de aromatische Patchouli en de revitaliserende eigenschappen van Verfrissende Eucalyptus. 

 • € 13.50

  De mini variant van The Ritual of Hamman geursticks is speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in huis. Geniet van de combinatie van de aromatische Rozemarijn en de revitaliserende en verfrissende Eucalyptus.                                                                                                     Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis...

 • € 13.50

  De mini variant van The Ritual of Happy Buddha geursticks is speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in huis. Geef je interieur een verfijnd geuraccent met Ceder en het verfrissende aroma van Zoete Sinaasappel.Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 13.50

  De mini variant van The Ritual of Sakura geursticks is speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in huis. De combinatie van de zachte en romige geur van de Rijstmelk en de heerlijk zoete geur van Kersenbloesem geven je huis een heerlijk geuraccent.Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 24.50

  Geniet van de geur van Cedar en Zoete Sinaasappel. De combinatie van de verfijnde Ceder en het verfrissende aroma van Zoete Sinaasappel geven je huis een heerlijk geuraccent. Een stijlvolle en natuurlijke manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 24.50

  De combinatie van de zachte en romige geur van de Rijstmelk en de heerlijk zoete geur van Kersenbloesem geven je huis een heerlijk geuraccent.Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 24.50

  Geniet van de heerlijke rustgevende geur van Witte Lotus en Yi Yi Ren. Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 16.50

  De body mist van Rituals kan je gebruiken op textiel, zoals linnengoed, maar ook op de huid. Het brengt de verfrissende geur van eucalyptus en rozemarijn naar voren en creëert op deze manier een heerlijke geurbeleving in huis.

 • € 29.50

  Een luxe geurkaars met een oosterse, houtachtige geur voor een intense geurbeleving. Perfect om een bijzondere sfeer te creëren in bijvoorbeeld de woon-, slaap- of badkamer. De brandtijd is circa 60 uur. Het is aan te raden de kaars bij de eerste keer aansteken minimaal 4 uur te laten branden zodat de toplaag kan smelten en de kaars optimaal en egaal kan...

 • € 29.50

  Een luxe geurkaars op basis van goji bessen gemaakt van 70% natuurlijke was. Perfect om een bijzondere sfeer te creëren in bijvoorbeeld de woon-, slaap- of badkamer. De brandtijd is circa 60 uur. Het is aan te raden de kaars bij de eerste keer aansteken minimaal 4 uur te laten branden zodat de toplaag kan smelten en de kaars optimaal en egaal kan branden.

 • € 29.50

  Een luxe geurkaars op basis van groene kardemom van 70% natuurlijke was. Kardemom heeft een aromatische harsachtige geur. De geurkaars is perfect om een bijzondere sfeer te creëren in bijvoorbeeld de woon-, slaap- of badkamer. De brandtijd is circa 60 uur. Het is aan te raden de kaars bij de eerste keer aansteken minimaal 4 uur te laten branden zodat de...

 • € 19.50

  Een luxe geurkaars op basis van kersenbloesem en rijstmelk, gemaakt van 70% natuurlijke was. De ingrediënten creëren een zoete en romige geur. Perfect om een bijzondere sfeer te creëren in bijvoorbeeld de woon-, slaap- of badkamer. De brandtijd is circa 50 uur. Het is aan te raden de kaars bij de eerste keer aansteken minimaal 2 uur te laten branden zodat...

 • € 25.00

  Met deze natuurlijke geparfumeerde spray kan je in een mum van tijd een heerlijke geurbeleving realiseren in iedere kamer. Met slechts een paar sprays is er een heerlijk ontspannende geur aanwezig op basis van goji bessen. Parfum d'Interieur van Rituals is uitsluitend geschikt om te gebruiken in het interieur en is niet geschikt om op kleding of huid te...

 • € 16.50

  De body mist van Rituals kan je gebruiken op textiel, zoals linnengoed, maar ook op de huid. Het brengt de verfrissende geur van eucalyptus en rozemarijn naar voren en creëert op deze manier een heerlijke geurbeleving in huis.

 • € 19.50

  Een luxe geurkaars op basis van Indische roos en zoete amandelolie, gemaakt van 70% natuurlijke was. Perfect om een bijzondere sfeer te creëren in bijvoorbeeld de woon-, slaap- of badkamer. De brandtijd is circa 50 uur. Het is aan te raden de kaars bij de eerste keer aansteken minimaal 2 uur te laten branden zodat de toplaag kan smelten en de kaars...

 • € 25.00

  Parfum D'interieur Happy Buddha ambiance parfumspray geur: zoete sinaasappel & cederhout