Rituals The Ritual of Hammam Geurstokjes

Op voorraad

8716716059967

 | Rituals

Nieuw

Een stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken! Met deze geurstokjes van Rituals ruikt je huis heerlijk fris met de geur van eucalyptus en rozemarijn. De fragrance sticks werken ongeveer drie maanden en kunnen gebruikt worden in het hele huis. 

Inhoud: 230 ml

Meer details

€ 24.50

+

In dezelfde categorie

< >
 • € 13.50

  De mini variant van The Ritual of Happy Buddha geursticks is speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in huis. Geef je interieur een verfijnd geuraccent met Ceder en het verfrissende aroma van Zoete Sinaasappel.Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 13.50

  De mini variant van The Ritual of Hamman geursticks is speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in huis. Geniet van de combinatie van de aromatische Rozemarijn en de revitaliserende en verfrissende Eucalyptus.                                                                                                     Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis...

 • € 13.50

  De mini variant van The Ritual of Sakura geursticks is speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in huis. De combinatie van de zachte en romige geur van de Rijstmelk en de heerlijk zoete geur van Kersenbloesem geven je huis een heerlijk geuraccent.Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 24.50

  Geniet van de geur van Cedar en Zoete Sinaasappel. De combinatie van de verfijnde Ceder en het verfrissende aroma van Zoete Sinaasappel geven je huis een heerlijk geuraccent. Een stijlvolle en natuurlijke manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 24.50

  De combinatie van de zachte en romige geur van de Rijstmelk en de heerlijk zoete geur van Kersenbloesem geven je huis een heerlijk geuraccent.Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 24.50

  Geniet van de heerlijke rustgevende geur van Witte Lotus en Yi Yi Ren. Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

 • € 13.50

  Een stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken! Met deze mini geurstokjes van Rituals ruikt je huis heerlijk fris met de geur van eucalyptus en rozemarijn. De mini fragrance sticks werken ongeveer twee tot drie weken en kunnen gebruikt worden in het hele huis, maar zijn optimaal voor kleine ruimtes. 

Andere kochten ook

< >
 • De mini variant van The Ritual of Hamman geursticks is speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in huis. Geniet van de combinatie van de aromatische Rozemarijn en de revitaliserende en verfrissende Eucalyptus.                                                                                                     Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis...