Grote aantallen bestellen

Wilt u een groot aantal producten bestellen? Dan kunnen wij een interessante korting realiseren op de prijzen die u vindt in onze webshop.
Daily Design heeft een grote eigen voorraad en wij hebben korte lijnen met nationale en internationale leveranciers. Hierdoor kunnen wij u, ook als u een grote bestelling bij ons onderbrengt, zeer snel van dienst zijn.  

                   

Neem voor de mogelijkheden en een offerte vrijblijvend contact op met ons.

   

Stuur een E-Mail naar info@dailydesign.nl met uw bedrijfsnaam, contactpersoon, emailadres en het type artikel met de daarbij benodigde aantallen of bel ons op telefoonnummer 033-4673675

U ontvangt dan uiterlijk de volgende werkdag een reactie op uw aanvraag. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunnen wij de bestelling verder voor u afhandelen.

                 

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een origineel geschenk voor uw medewerkers of relaties? Wij kunnen u ondersteunen in het gehele proces.
Onze originele pakketten bestaan uit mooie A-merken die u bij ons kunt samenstellen. De pakketten kenmerken zich door de luxueuze uitstraling en de mooie geschenkverpakkingen. Daarnaast zijn de pakketten leuk te combineren met de Daily Design Giftcard. De ontvanger geniet van een mooi en met zorg samengesteld pakket en kan daarnaast ook nog online shoppen in onze webwinkel.

Bij zakelijke bestellingen zijn aantrekkelijke kortingen realiseerbaar bij grote aantallen. Neem voor de mogelijkheden en een offerte vrijblijvend contact op met ons.

                                       

Stuur een E-Mail naar info@dailydesign.nl of bel ons op telefoonnummer 033-4673675