Veilig betalen

Bij Daily Design kunt u op verschillende manieren betalen:

                    

Bankoverschrijving

          
U kunt het bedrag overmaken, waarna wij uw bestelling versturen. Vermeld als omschrijving het ordernummer. Zodra de betaling binnen is wordt uw bestelling verwerkt. Bij het bestellen kunt u voor vooruitbetaling kiezen, onze bankgegevens worden dan direct getoond.

                             

iDeal

     
Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u iDEAL aanklikken. Na de bevestiging komt u op de iDeal-pagina, waar u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

                             

Betalen en afhalen in de winkel

          
Uiteraard is het ook mogelijk een product via het internet te bestellen en deze te komen afhalen in onze winkel in Hoogland. Wanneer u hiertoe besluit, graag bij de opmerkingen aangeven wanneer u de bestelling ongeveer zal komen ophalen. Zodoende kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling klaar staat wanneer u in de winkel bent.

        

Creditcard

          
Betalen via Creditcard is mogelijk in onze winkel met een MasterCard of Visa.