About us

voor de mooiste cadeaus en woonaccessoires komt u naar Daily Design

      

Samen met Kok Wooncenter al 50 jaar toonaangevend

Bij Kok Wooncenter, de beste woonwinkel van Nederland, vindt u onze prachtige giftshop Daily Design. U treft hier een uitgebreid assortiment aan merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en wellness. Om jezelf, bekenden of een zakelijke relatie te verrassen heeft u bij ons de keuze uit stijlvol glaswerk van Iittala, eigenwijze functionele kunst van Alessi of Koziol, serviesen van Maxwell& Williams, VT Wonen, Iittala en Alessi. Rituals, kook- en reisboeken, prullenbakken van Vipp, sierkussens, manden en Deens staaldesign van Stelton. Uiteraard verpakken wij het voor u tot een mooie surprise.           


 

LOOP BINNEN IN DE SFEERVOLLE WINKEL MET IDEEËN VOOR OP TAFEL OF EEN KADO

Regelmatig worden de tafels in de winkel opnieuw gedekt. U mag ook zelf naar harte lust combineren en uitproberen. Met andere woorden: een winkel zonder bordjes niet aanraken a.u.b. Maar alleen kijken mag natuurlijk ook. Kom gerust eens langs.  

  

VERRAS EEN ANDER       

Bij ons worden alle bestelde artikelen GRATIS prachtig ingepakt en kunnen worden bezorgd op een ander adres.TIP: Ben je overdag weinig thuis laat het pakket dan bezorgen bij buren of op je werk.                  

  

DAILY DESIGN HEEFT CADEAUTJES EN VERLANGLIJSTEN VOOR ALLE MOGELIJKE MIJLPALEN             

Een verjaardag, eindexamen, huwelijk, geboorte, afscheid. Cadeautjes voor op tafel van 1 euro tot een paar honderd euro. U kunt uw verlanglijst in de winkel leggen of gebruik maken van onze online cadeaulijsten-service. En als u het nog niet weet, is er natuurlijk de cadeaubon.

 

Daily Design 
Hamseweg 18
3828 AD - Amersfoort/Hoogland

Tel. 033-4673675
info@dailydesign.nl

   

Rabobank12.31.26.150
IBANnummer  NL96RABO0123126150
KvKnummer32109906